Wat is Body Mind Release

Wist jij,

dat de ballast, die jij bij je draagt voor 95% bepaalt  hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Dat het dus bepaalt of iets wel of niet lukt. 

Denk bij ballast aan : verkrampende gevoelens en beperkende overtuigingen en angsten. Bv. verkrampend gevoel in je maag en vermoeidheid bij langdurige stress. 

Binnen de BMR zijn de  mogelijke innerlijke oorzaken van jouw levensklachten volledig in kaart gebracht en kan ik deze gericht voor je uittesten.  Vervolgens leer je deze ballast ZELFSTANDIG en gericht los te laten en verloren positieve gevoelens weer terug te halen.

Zelf ballast leren loslaten en positieve terughalen
Wij praten niet over problemen, leren niet omgaan met en zoeken de oorzaak niet buiten onszelf. Wij geloven in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.

Breed inzetbaar en bewezen effectief
Body Mind Release is zeer breed inzetbaar! Loslaten met de BMR methode geeft jong en oud snel innerlijke rust, hernieuwde energie, positiviteit en persoonlijke groei. Deze methodiek is uitstekend te combineren met complementaire reguliere en alternatieve behandelingsvormen. Onze cliënten waarderen ( 0-10) de effectiviteit van onze behandeling met een 9,1! Subjectief onderzoek laat 93% positieve resultaten zien bij klachten als:

Stress, spanning en onrust gevoelens
- Veel fysieke en psychische klachten
Negatief denken en piekeren
Angsten
- Gebrek aan zelfvertrouwen
- Verslavingsgedrag
Kinderen met Gedragsproblemen
- Paniekaanvallen
- Traumaverwerking
- Vermoeidheid
Gevoel vast te zitten
Burn-out
Somberheid
Afhankelijkheidsgevoelens

Note: Raadpleeg altijd eerst een arts bij fysieke en/of psychische klachten.

Een Body Mind Release traject bestaat uit 6 tot 8  behandelingen verspreid over 6- 8 weken. Gedurende deze periode pak je zelf dagelijks gemiddeld - 2 x 15 minuten - gericht de innerlijke oorzaak van je levensklachten aan.