RReset Verzuiminterventie

 

BREED INZETBAAR

BEWEZEN EFFECTIEF

KORT TRAJECT

KOSTENBESPAREND

NO NONSENS

 

Bent u casemanager, manager P&O of bedrijfsarts? Heeft u interesse in een snel herstel en een vlotte terugkeer op de werkvloer van uw werknemers?

RReset verzuiminterventie biedt u en uw medewerker een uniek en breed inzetbare interventiemethode, met een snel en duurzaam resultaat. De focus wordt niet gelegd op praten over of leren omgaan met de problemen, maar de focus wordt gelegd op gerichte bewustwording en het daadwerkelijk, zelfstandig, aanpakken en loslaten van de innerlijke oorzaak van verzuimklachten. Daarnaast wordt de medewerker geleerd positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, positiviteit en levensvreugde weer terug te halen.

STRESS EN ZIEKTE DOOR NEGATIEVE GEVOELENS EN OVERTUIGINGEN.

De afgelopen jaren zijn er steeds meer mensen met stress gerelateerde problemen, waardoor ze niet meer productief zijn op het werk en waardoor werk en privé niet meer goed

te combineren zijn. Daar waar ze eerst veel energie hadden is dat nu veranderd in oververmoeidheid, gespannen reacties, een gespannen lichaam. Te lange stress zorgt voor een burn-out of depressie.

Met de Body Mind Release methode leer je je negatieve gevoelens los te laten en positieve gevoelens terug te halen. Hierdoor voelt de werknemer zich weer ontspannen, ervaart beduidend minder stress, is niet meer vermoeid en kan dus binnen een paar maanden weer functioneren op de werkvloer.

NIET PRATEN, MAAR DOEN!!

EEN KORTE UITLEG OVER BODY MIND RELEASE

Body Mind Release is een bewezen, effectieve methode die de innerlijke oorzaak van levensklachten aanpakt. BMR is toepasbaar bij bv. spanningen, stress, burn-out, slecht slapen, vermoeidheid, negatief denken en piekeren, somberheid, paniekaanvallen, gebrek aan zelfvertrouwen, angsten.

Onze ballast bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, hoe je denkt, hoe je handelt en hoe jij reageert in bepaalde situaties. Onze ballast zijn onze negatieve gevoelens en overtuigingen. Door de negatieve gebeurtenissen in je leven kun je positieve gevoelens kwijtraken. Hier komen negatieve gevoelens en overtuigingen voor in de plaats.

Met de Body Mind Release methode leer ik je, hoe je zelfstandig je negatieve gevoelens en overtuigingen los kunt laten en ook weer je positieve gevoelens, blijvend, terug te halen.

Binnen een traject van 6 / 8 weken voel jij je weer ontspannen, minder vermoeid, heb je weer zelfvertrouwen, neem je de beslissingen die goed zijn voor jou. Je gaat dus weer een stuk gelukkiger naar je werk en door het leven.

 

De prijs van een verzuim/ of preventie interventie € 999,00 excl. btw                                                                                      Dit zijn 6- 8 sessies en 2 nazorgafspraken inbegrepen.

Maak een vrijblijvende, informatieve afspraak.

Rreset verzuiminterventie

Mary Ariëns

Den Bosch

0648226766

www.rreset.eu (website onder constructie)    www.flow-of-life.nl

info@rreset.eu

KvK 7652478

NL27KNAB0259823910